Voedingsadvies op Maat

Voel je je niet lekker in je vel? Fysiek en misschien ook wel mentaal? Wij zijn er van overtuigd dat je voeding hierin een grote rol speelt! 

Elke persoon is anders, ieder heeft een andere en karakter. Daarom hebben wij twee oplossingen om je te helpen aan een fitter en gezonder lichaam en geest:

1. PS Food - de basis van je nieuwe eetgewoontes!

Basisprincipe : Vermageren door de afbraak van vetreserves en het behoud van je spiermassa,  zonder hongergevoel!  
Koolhydraten worden tijdelijk (deels) uit onze voeding verwijderd, dit om aanspraak te maken op onze vetreserves in ons lichaam (het KETO-effect).
De spiermassa wordt zo bewaard van opgebouwd, wat leidt tot een betere verbranding. Hoogwaardige eiwitrijke zorgen er tevens voor dat je bloedsuikerspiegel minder voeding, blijft je minder behoefte aan zoet. Alle PowerSlim producten zijn koolhydraatarm en eiwitrijk.

Werkwijze: Er zijn 4 verschillende fases tijdens dit programma. De duur van de fase is afhankelijk van hoeveel kilo's je kwijt wilt. Zowieso is de bedoeling om zo snel mogelijk terug naar normale voedingsgewoonten over te gaan. We leren je dan ook anders te gaan eten. Ik beloof je, je wil nooit meer terug!

Je wordt gedurende het volledige programma door mij op maat gecoacht, je krijgt toegang tot een login module met lekkere recepten en extra advies, we houden samen je evolutie bij, ik motiveer je als het even wat minder zou gaan, ... ?! 

Tarieven
Het PS-programma bestaat uit de combinatie van vlees, vis en groenten en PS-producten.
Je zal tijdens de eerste fase van het programma ongeveer 14 euro per dag uitgeven. Mogelijk is dat een tikje duurder dan je huidig ​​voedingspatroon, maar zo kan je ook 5 tot 8 kg afslanken in 1 maand.
Begeleiding is gratis tijdens het programma (vanaf een aankoop van € 45). 

Gaan we er voor? Of twijfel je nog? Boek een vrijblijvend intake gesprek met mij en we overlopen al je vragen!
Benieuwd naar onze soorten producten? Neem al eens een kijkje op de PS  webshop. Als je wil starten boek je altijd eerst het intake gesprek zodat we zeker niet ondoordacht aan dit nieuwe avontuur beginnen.

2. RAINPHARMA SHAKES

Sommige willen liever op een kortere en intensievere manier kilo's verliezen. Hiervoor kunnen shakes een oplossing zijn! Deze kunnen je dat duwtje in de rug geven in de strijd tegen overgewicht.
Wij gaan voor de meest gezonde versie, namelijk de Rainpharma shakes.

Deze shakes zijn een aanvulling op je maaltijden en brengen de nodige eiwitten aan op de juiste manier. Ze zorgen ervoor dat je vet verbrandt in plaats van spieren en geven je een vliegende start en het vertrouwen om verder te gaan! De samenstelling van deze shakes respecteren de gezondheid van je lichaam, zijn rijk aan vezels en bovendien ook darmvriendelijk.

Belangrijk: tijdens dit Rainpharma dieet zijn shakes een tijdelijk hulpmiddel, een voedingssupplement dat we niet langer inzetten dan nodig. Zodra je je streefgewicht bereikt hebt, mag je overschakelen op een normale en gezond voedingspatroon.

Door het rijke aanbod aan smaken zit er zeker voor ieder een match in onze webshop

Gaan we er voor? Of twijfel je nog? Boek een vrijblijvend intake gesprek met mij en we overlopen al je vragen! Vul dan ook zeker al dit intake formulier in om het gesprek zo efficiënt te laten verlopen. 
Benieuwd naar onze soorten producten? Neem al eens een kijkje op onze webshop. Als je wil starten boek je altijd eerst het intake gesprek zodat we zeker niet ondoordacht aan dit nieuwe avontuur beginnen. 

3. SMART NUTRITION PROJECT (DETOX)

Het Smart Nutrition Project van RainPharma is geen afslankingsdieet, hoewel je er wel enkele kilootjes mee kan verliezen. Je kan het één week volgen of meerdere weken. 
Het is een zeer haalbare (en betaalbare) methode om slechte eetgewoonten aan te pakken en je optimaal in je vel te voelen. Voor wie echt diëten (nog) niet ziet zitten, onder het motto dat elke inspanning voor een gezonder gewicht telt!

Het Smart Nutrition Project van RainPharma kan je inzetten:
Als een tussentijdse gezondheids- en vitaliteitskuur.
Om een paar kilootjes te verliezen.
Om je gewicht gemakkelijker te behouden na een dieet.
In het kader van een huidverbeteringsprogramma (combineer met de plantaardige RainPharma huidverzorgingsproducten).

Wil je graag starten dan schaf je hier je box aan! Of twijfel je nog? Boek een vrijblijvend intake gesprek en we overlopen al je vragen!