HotStone Massage (alleen of met twee)

Sluit uw ogen en geniet...
Massage is heel gezond en zalig voor het lichaam. Het zou net zo normaal moeten zijn als naar de kapper gaan of een pedicure krijgen. Massage is bv zeer goed bij stress, spanningen, burnout, hoge en lage bloeddruk, hoofdpijnen, reuma. Een goed uitgevoerde massage geeft impulsen voor de aanmaak van endorfine (het zogenaamde "gelukshormoon"), verbetert de aanvoer van bouwstoffen en de afvoer van afvalstoffen. Het activeert het regeneratieproces van de cellen.

Stone massage
Bij de massage wordt gebruik gemaakt van stenen die opgewarmd worden tot ongeveer een 45°C. Deze aangename warmte van de stenen zorgt voor een diepe relaxatie en tegelijk zorgt het gewicht van de stenen voor een dieper effect op de spieren. De combinatie van warmte en beweging zorgt voor een zeer diepe inwerking op het spierweefsel. De intense, aangename warmte die door de stenen verspreid wordt, zorgt voor een gevoel van welbehagen en geborgenheid.

Deze behandeling kan je samen boeken, dat is dubbel genieten. 
Tip: altijd leuk als geschenk! Wil je er een volledige verwennerij van maken, je kan er altijd nog een spoiled feet en/of spoiled hands bij boeken.

Tarieven

Mini hot stone & face scrub (60’)

Hot stone massage & gelaatsverzorging (100')

€ 59

€ 99